ANKO Haarwerken

Kapsalon Kam & Schaar is aangesloten bij vereniging ANKO als haarwerk specialist.

U kunt bij ons terecht als u  last heeft van tijdelijke haaruitval of blijvende kaalheid.

Haaruitval is vervelend. Een mooie bos haar doet goed aan uw zelfvertrouwen en wanneer dat weg is, is dat niet fijn. Er zijn verschillende oorzaken van haaruitval. Erfelijke aanleg, hormonale afwijkingen, chemotherapie, huidziekten, allergie, brandwonden, stress en gebruik van medicijnen kunnen allemaal oorzaken zijn van haaruitval.

Wij begrijpen hoe vervelend haaruitval is en willen u daar graag mee helpen. We zijn discreet en begeleiden u het hele proces. Privacy staat bij ons hoog in het vaandel en u bent altijd vrij om een gratis en vrijblijvend intakegesprek in te plannen met een van onze haarwerk specialisten.

Contact geschiedt altijd binnen 5 werkdagen. Het is bij ons mogelijk om bij u thuis een afspraak te maken mocht u dat op prijs stellen.

Haarwerk

Confectie haarwerk leveren wij binnen 2 werkdagen. Haarwerk op maat kunnen wij leveren binnen 12 weken.

Wij weten hoe belangrijk uw haar(werk) voor u is, daarom staan wij 24/7 voor u paraat mocht er iets mis gaan of mocht u hulp nodig hebben.

Reserveren

Wanneer u niet zeker weet of u een haarwerk nodig heeft bieden wij u de mogelijkheid om een haarwerk te reserveren. Nadat u het uitgekozen haarwerk heeft gepast blijft het kostenloos bij ons op voorraad tot het moment dat u deze nodig heeft.

Vergoeding Zorgverzekering

Uw haarprothese zal, afhankelijk van uw zorgverzekeringspakket, op medische indicatie geheel of gedeeltelijk vergoed worden. Indien u aanvullend verzekerd bent komt u in aanmerking voor een extra vergoeding waarvan de hoogte verschilt per zorgverzekeraar en verzekeringspakket.
Vraag daarom altijd aan uw behandelend arts een doktersverklaring voor de vergoeding van de haarprothese.

Onze garantie dekt fabricagefouten gedurende een periode van 6 maanden.

Wij werken middels de Erkenningsregeling ANKO Haarwerk Specialist (AHS) en de Stichting Geschillencommissie Consumentenzaken (SGC).

Algemene voorwaarden ANKO - Gedragscode Haarwerkspecialiste

Kam & Schaar ANKO Haarwerk Specialist