BIO LED LICHTBEHANDELING BIJ KAPSALON KAM & SCHAAR

Fototherapie, ook wel fotostimulatie, fotodynamische lichttherapie genoemd, is een behandeling waarbij men de huid behandelt met behulp van een LED toestel (laser met licht intensiteit). Het LED toestel in kwestie zendt dan lichtstralen op de huid die, naargelang de LEDkleur, verschillde gunstige effecten hebben. Bio Led is een nieuwe technologie die zich richt op het bestrijden van huidaandoeningen, waaronder huidveroudering, pigmentvlekken en meer.

Het kan perfect gebruikt worden als behandeling op zich of na andere gelaatsverzorgingen zoals microneedling of fruitzuurpeelings om de bijwerkingen ervan te minimaliseren.

WAT MAAKT HET ZO EFFECTIEF?

Deze techniek wordt vaak gebruikt op het einde van de Multi-Techniek behandeling, of kan ook dienen als behandeling op zich. De 3 LED’s (blauwe LED, rode LED, infrarode LED) hebben elk hun eigen functies.

WAT ZIJN DE RESULTATEN?

De resultaten zijn ontzettend breed. Door is regenererende functie handelt deze lamp op striemen, huid-veroudering, haarstimulatie, de bloedsomloop, collageen- en elastine productie.

VOORDELEN

Voor delen voor u

  • Ideale aanvullende behandeling bij alle gelaatsbehandelingen
  • Keuze uit rood, blauw, infrarood licht
  • Handsfree apparaat

 

Voordelen voor uw klanten

  • Een efficiënt middel om striemen te vervagen
  • Helpt haaruitval door alle mogelijke oorzaken (stress, hormonaal, enz…) te verminderen
  • Helpt de densiteit van het haar en versnelt de haargroei (resultaat na 10 sessies) te verhogen