Knippen bij Kapsalon Kam & Schaar

Er goed uitzien betekend ook een stukje goed voelen. Een frisse en verzorgde uitstraling begint dan ook vaak bij de kapper. Je kapsel is immers een opvallend kenmerk van je uiterlijk. Dit begrijpen wij goed!

Een goed kapsel zorgt voor zelfverzekerdheid

Naast een verzorgde uitstraling betekend een kapsel vaak meer voor je persoonlijkheid en karakter. Een kapsel dat bij je pas straalt uit wie je bent en laat de volle potentie van je mooie gezicht tot haar recht komen.

Door te blijven studeren en ontwikkelen op het hoogste niveau kennen we bij Kam & Schaar altijd de laatste trends en technieken. Daarnaast staat ruim 20 jaar passie en ervaring voor je klaar. De hoogste kwaliteit betaalbaar houden is ons streven en jou laten stralen ons doel.

Kam & Schaar knipt zowel heren, dames of kinderen.

haar knippen bij kapsalon kam en schaar

Haar kleuren bij Kapsalon Kam & Schaar

Je haar laten kleuren bij Kapsalon Kam & Schaar is geen enkel probleem. We zijn voorzien van alle mogelijke kleuren en toepassingen.

Kom je er zelf niet helemaal aan uit welke kleur het beste bij jou past? Dan zijn wij er om je tips en advies te geven. Wij zorgen dat jouw haarkleur perfect bij je past.

Haar kleuren kapsalon kam en schaar

Haar Extensions bij Kapsalon Kam & Schaar

Heb je fijn haar, dun en broos haar, haaruitval of wil je gewoon langer haar?

Bij Kapsalon Kam & Schaar krijg je natuurlijk haarvolume en je droomkapsel met volume+ van Hairdreams.

Het eigen haar wordt behoedzaam met hoogwaardige, met de hand uitgekozen echte haren aangevuld. Deze komen met de kleur, lengte en structuur van het eigen bovenhoofdhaar van de draagster overeen. Zo zorgt het voor een absoluut natuurlijke look van het haar. De integratie verloopt zacht en behoedzaam op een manier, zodat het haar net zo aanvoelt alsof het uw eigen haar is. U kunt vrij bewegen en er zijn geen beperkingen. Het aangevulde haarvolume is niet van de natuurlijke haargroei te onderscheiden.

Afhankelijk of het haar dun of fijn is, zijn er verschillende, op maat gepaste methodes ter beschikking, zodat er aan de individuele noden van de klant voldaan kan worden.

Hairdreams extentions bij Kapsalon Kam en Schaar