ANKO Haarwerken Etten-Leur

Haarwerken Etten-Leur bij Kapsalon Kam & Schaar is aangesloten bij vereniging ANKO als haarwerk specialist.

U kunt bij ons terecht als u  last heeft van tijdelijke haaruitval of blijvende kaalheid.

Haaruitval is vervelend. Een mooie bos haar doet goed aan uw zelfvertrouwen en wanneer dat weg is, is dat niet fijn. Er zijn verschillende oorzaken van haaruitval. Erfelijke aanleg, hormonale afwijkingen, chemotherapie, huidziekten, allergie, brandwonden, stress en gebruik van medicijnen kunnen allemaal oorzaken zijn van haaruitval.

Haarwerken Etten-Leur
Haarwerken Etten-Leur

Wij begrijpen hoe vervelend haaruitval is en willen u daar graag mee helpen. We zijn discreet en begeleiden u het hele proces.

Privacy staat bij ons hoog in het vaandel en u bent altijd vrij om een gratis en vrijblijvend intakegesprek in te plannen met een van onze haarwerk specialisten.

Contact geschiedt altijd binnen 5 werkdagen. Het is bij ons mogelijk om bij u thuis een afspraak te maken mocht u dat op prijs stellen.

Haarwerk Etten-Leur

De mooiste haarwerken Etten-Leur en haaraanvullingen vind je bij dermatoloog kapper Dante. Dante helpt je aan natuurlijk vallende synthetische modellen tot weelderige kapsels op maat van echt Europees haar. Er wordt gebruik gemaakt van A-kwaliteit haar met hoog draagcomfort zodat je er heel de dag top uitziet.

Confectie haarwerk leveren wij binnen 2 werkdagen. Haarwerk op maat kunnen wij leveren binnen 12 weken.

Wij weten hoe belangrijk uw haar(werk) voor u is, daarom staan wij 24/7 voor u paraat mocht er iets mis gaan of mocht u hulp nodig hebben.

Reserveren voor haarwerken regio Etten-Leur

Wanneer u niet zeker weet of u een haarwerk nodig heeft bieden wij u de mogelijkheid om een haarwerk te reserveren. Nadat u het uitgekozen haarwerk heeft gepast blijft het kosteloos bij ons op voorraad tot het moment dat u deze nodig heeft.

Basisvergoeding Zorgverzekering 2021

Uw haarprothese zal, afhankelijk van uw zorgverzekeringspakket, op medische indicatie geheel of gedeeltelijk vergoed worden. De landelijke basisvergoeding voor 2021 is 418,50 euro. Indien u aanvullend verzekerd bent komt u in aanmerking voor een extra vergoeding waarvan de hoogte verschilt per zorgverzekeraar en verzekeringspakket.
Vraag daarom altijd aan uw behandelend arts een doktersverklaring voor de vergoeding van de haarprothese.

Wij werken middels de Erkenningsregeling ANKO Haarwerk Specialist (AHS) en de Stichting Geschillencommissie Consumentenzaken (SGC).

Algemene voorwaarden ANKO - Gedragscode Haarwerkspecialiste

Hoofddeksels Etten-Leur - Latifa bij Ellen Wille

Luchtig linnen, zachte soepele stoffen, prachtige kleuren en designs. De Latifa Collection biedt een grote selectie van aantrekkelijke hoofddeksels voor alle vrouwen. De kleurrijke sjaals, tulbanden en hoeden van Latifa hebben een indrukwekkend draagcomfort. Door Ellen Wille's keuze van natuurlijke materialen en vakmanschap wordt er rekening gehouden met gevoeligheden van de hoofdhuid. Sjaals, haarstukjes en decoratieve linten zijn een aanvulling op het assortiment. 1001 stijlvolle opties zodat u er goed uit ziet. elke dag.

hoofddeksels sprundel