Stop & Grow Anti Hair Loss System van Hairdreams

De anti haaruitval revolutie

Het probleem: Haaruitval

Steeds meer mensen lijden aan haarverlies. Elke tweede man en ook steeds meer vrouwen zijn hierdoor aangetast.

De hoofdoorzaak is de genetisch bepaling. Andere factoren die haaruitval kunnen veroorzaken zijn spanning, ziektes en slechte voeding. Bij al deze omstandigheden veroorzaakt het lichaamseigen hormoon DHT, dat actieve haarwortels doet inslapen en minder nieuwe haren produceert. Resultaat: de haren worden dunner en de hoofdhuid wordt in toenemende mate zichtbaar.

 

De Oplossing: Hairdreams stop & Grow Anti Hair Loss System

Tot 23% meer zichtbare haarvolheid in 90 dagen! 7x werkzamer, als de momenteel meest gebruikte werkstof! Wetenschappelijk bewezen door In-vitro-studie universiteit Lübeck / Kliniek voor dermatologie / PD Dr. Fischer

De uitstekende werking en verdraagzaamheid van Hairdreams Stop&Grow werd in studies op de gerenommeerde universiteit Lübeck en het Dermatest-Insittituut, alsook in een studie van de Hairdreams-Research op indrukwekkende wijze bevestigd.

In de studie van de Universiteit Lübeck werd de werking van de Stop&Grow PHT-werkstof op de haarwortels van patiënten onderzocht die aan haaruitval lijden. Daarbij is een vermeerdering van de actieve, nieuwe haar-producerende haarwortels om gemiddeld plus 23% vastgesteld.

De resultaten van de studie bewijzen dat er 14.000 nieuwe haren werden vastgesteld na 90 dagen.

stop & grow hairdreams resultaten

stop & grow hairdreams resultaten